četvrtak, 30. novembar 2023.  22:08h
Pročitano 354 puta

Seminar „Novinarski naučni kutak“ 1. decembra u Pančevu

Seminar „Novinarski naučni kutak“ u organizaciji Brainz televizije biće održan u petak, 1. decembra od 10 do 16 časova u Regionalnom centru za talente „Mihajlo Pupin“ u Pančevu. Pozvani su da učestvuju svi zainteresovani novinari i studenti.

Seminar „Novinarski naučni kutak“, koji se fokusira na unapređenje izveštavanja o naučnim temama Seminar „Novinarski naučni kutak“, koji se fokusira na unapređenje izveštavanja o naučnim temama Brainz TV

 

Seminar „Novinarski naučni kutak“, koji se fokusira na unapređenje izveštavanja o naučnim temama, novinarima i studentima pruža jedinstvenu priliku da kroz interaktivna predavanja i radionice steknu kvalitetno znanje i praktično iskustvo u radu, u okviru ove specifične medijske oblasti.

Uz pomoć vrsnih stručnjaka, učesnici će imati mogućnost da saznaju šta čini naučno novinarstvo, kako zvuče zanimljivi tekstovi, kojim putem i na koji način doći do tačnih informacija, a poseban deo seminara posvećen je veštačkoj inteligenciji i njenoj primeni u novinarstvu. Pored predavanja, učesnici će takođe imati priliku da testiraju svoje veštine kroz praktičan rad koji podrazumeva pripremu i izradu priče.

Cilj ovog obrazovnog projekta jeste unapređenje profesionalnog standarda novinara u izveštavanju o naučnim temama, kako bi javnost dobijala tačne i pravovremene informacije o različitim otkrićima i naučnim dostignućima, i njihovom uticaju na svakodnevni život.

Na ovom stručnom besplatnom seminaru broj mesta je ograničen, a svi zainteresovani mogu se prijaviti na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 30.11.2023.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00