ponedeljak, 20. novembar 2023.  08:03h
Pročitano 133 puta

Ekološka edukativna radionica „Čepom do osmeha“ 22. novembra u Pančevu

Ekološko-edukativne radionice udruženje građana „Čepom do osmeha Pančevo“ biće održane u sredu, 22. novembra u osnovnoj školi OŠ „Đura Jakšić“ u Pančevu.

Edukativne radionice ćemo održati u OŠ ”Đura Jakšić”, ulica Lava Tolstoja 30. Planirano vreme trajanja edukativnih radionica je od 10:45 do 14 časova Edukativne radionice ćemo održati u OŠ ”Đura Jakšić”, ulica Lava Tolstoja 30. Planirano vreme trajanja edukativnih radionica je od 10:45 do 14 časova Udruženje "Čepom do osmeha Pančevo" / arhiva

 

Radionice su podržane od strane Sekretarijata za javne službe i socijalna pitanja grada Pančeva i predstavljaju obrazovne aktivnosti za najmlađe sugrađane o važnim pitanjima zaštite životne sredine i humanosti. 

Edukativne radionice ćemo održati u OŠ ”Đura Jakšić”, ulica Lava Tolstoja 30. Planirano vreme trajanja edukativnih radionica je od 10:45 do 14 časova, najavili su organizatori.

Udruženje „Čepom do osmeha Pančevo” se bavi sakupljanjem plastičnih čepova i od obezbeđenih sredstava kupuje pomagala za decu sa smetnjama u razvoju na nivou cele Srbije.

U sklopu aktivnosti udruženja je i održavanje radionica za najmlađe Pančevce o pitanjima zaštite životne sredine, inkluziji, humanosti i toleranciji prema osobama sa invaliditetom.

Kroz naše radionice mališani upoznaju i drugare kojima smo do sada svi zajedničkim snagama, prikupljanjem plastičnih čepova, pomogli, upoznajemo ih sa osnovnim ekološkim pojmovima, principima zelene kupovine i kako pojedinac svojim izborima i svakodnevnim ponašanjem direktno utiče na naš ekosistem, samim tim, ima mogućnost da ga unapredi, navodi se u saopštenju udruženja „Čepom do osmeha Pančevo“.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00