utorak, 14. novembar 2023.  18:41h
Pročitano 603 puta

Apel građanima da u sredu daju krv u Crvenom krstu: Nestašica krvi 0 i A krvne grupe

Redovna gradska akcija dobrovoljnog davanja krvi biće organizovana i ove srede, 15. novembra od 9 sati i umesto do 12 biće produžena do 13 časova zbog nestašice krvi pre svega 0 i A krvne grupe.

Kako saznajemo u Crvenom krstu Pančevu ove nedelje je teška situacija, jer nema dovoljno krvi koja je neophodna pacijentima za svakodnevno lečenje Kako saznajemo u Crvenom krstu Pančevu ove nedelje je teška situacija, jer nema dovoljno krvi koja je neophodna pacijentima za svakodnevno lečenje Crveni krst Pančevo

 

Jedna jedinica krvi može da spasi čak i do tri života! Apelujemo na sve sugrađane koji mogu da dođu i daju krv, jer je ona ovih dana najpotrebnija, zalihe su na minimumu. Ove srede akciji će se pridružiti maturanti ETŠ "Paja Marganović" Pančevo. Razgovarali smo sa ovim mladim ljudima i pozvali ih da pomognu svima onima kojima je krv kao lek preko potrebna. Čekamo na pomoć svih vas, koji ste voljni da pomognete ukoliko ste zdravi, odmorni, bez primene bilo kakve terapije. Uzmite lagani obrok i dođite u Crveni krst Pančevo u sredu, već od 9 akcija počinje, poručuju iz Crvenog krsta Pančevo.

Kako saznajemo u Crvenom krstu Pančevu ove nedelje je teška situacija, jer nema dovoljno krvi koja je neophodna pacijentima za svakodnevno lečenje.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 116.73 117.43 USD 107.59 108.24 CHF 120.67 121.40 SEK 9.97 10.03