sreda, 27. septembar 2023.  13:50h
Pročitano 340 puta

Tehnička škola „23. maj“ iz Pančeva učestvuje u projektu „Mladi osluškuju“

U prostorijama Tehničke škole „23. maj“ iz Pančeva 26. septembra održan je sastanak na kom su prisustvovali predstavnici škole i Kancelarije za mlade Grada Pančeva. 

Cilj sastanka bio je uspostavljanje saradnje u okviru projekta „Mladi osluškuju – Osnaživanje učeničkih parlamenata za promociju i zalaganje za ljudska prava“, odnosno pružanje podrške učenicima, predstavnicima Učeničkog parlamenta škole Cilj sastanka bio je uspostavljanje saradnje u okviru projekta „Mladi osluškuju – Osnaživanje učeničkih parlamenata za promociju i zalaganje za ljudska prava“, odnosno pružanje podrške učenicima, predstavnicima Učeničkog parlamenta škole Tehnička škola "23. maj", Pančevo

 

Cilj sastanka bio je uspostavljanje saradnje u okviru projekta „Mladi osluškuju – Osnaživanje učeničkih parlamenata za promociju i zalaganje za ljudska prava“, odnosno pružanje podrške učenicima, predstavnicima Učeničkog parlamenta škole.

U sprovođenju i promociji pomenutih akcija, učenici će imati podršku lokalnih institucija i organizacija, koje su se odazvale pozivu organizatora. Sastanku je, pored predstavnika škole, prisustvovala i koordinatorka Kancelarije za mlade iz Pančeva.

Do kraja godine, za predstavnike lokalne zajednice, kao i za učenike i nastavnike, biće održano nekoliko obuka koje za cilj imaju jačanje kompetencija u oblasti ljudskih prava, njihove zaštite i promocije.

 

viber slika 2023 09 27 12 33 03 387

 

Projekat „Mladi osluškuju“ sprovode organizacije civilnog društva - Centar za obrazovne politike i Centar za socijalnu politiku iz Beograda, a finansijski je podržan od strane Evropske unije. U projektu učestvuje 16 srednjih škola iz Srbije. 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00