utorak, 26. septembar 2023.  20:46h
Pročitano 1944 puta

Osnovci iz Omoljice prvaci Evrope u poznavanju saobraćaja

Nena Božić i Aleksa Vulin iz OŠ „Dositej Obradović“ iz Omoljice prvaci su Evrope u poznavanju saobraćaja, zajedno sa nastavnikom Miodragom Tasićem.

Srbija je odbranila titulu prvaka Evrope u poznavanju saobraćaja a u reprezentaciji su bili i Nena Božić i Aleksa Vulin iz Omoljice sa svojim nastavnikom Miodragom Tasićem Srbija je odbranila titulu prvaka Evrope u poznavanju saobraćaja a u reprezentaciji su bili i Nena Božić i Aleksa Vulin iz Omoljice sa svojim nastavnikom Miodragom Tasićem AMSS FB

 

Oni su u sastavu reprezentacije Srbije sa nastavnikom Miodragom Tasićem i još dvoje dece, pobednika republičkog takmičenja Dunjom Galik i Viktorom Simeunovićem, nastupili na Evropskom takmičenju u poznavanju saobraćaja koje je održano u Baru, u Crnoj Gori od 22. do 25. septembra.

 

amss

 

Na Evropskom takmičenju u poznavanju saobraćaja, u konkurenciji od 22 zemlje naša deca Nena Božić, Aleksa Vulin sa nastavnikom Miodragom Tasićem osvojili su zasluženo prvo mesto.

Vratili su se kući, u Omoljicu i drugari su im priredili predivan doček i vatromet.

 

samopionica omoljica

Foto: Doček u Omoljici (Izvor: OŠ Dositej Obradović, Omoljica)

 

Inače, ovaj tim je već postigao odlične rezultate na republičkom takmičenju „Šta znaš o saobraćaju“ koje Auto-moto savez tradicionalno organizuje svake godine, zbog čega nije bilo sumnje da će i ove godine đaci iz Srbije odbraniti osvojenu titulu i predstaviti boje naše zemlje u najboljem svetlu.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00