četvrtak, 14. septembar 2023.  14:45h
Pročitano 751 puta

Novi kamioni JKP Higijena već na ulicama Pančeva

Novim kamionima – autosmećarima započeto je pražnjenje kanti i kontejnera za komunalni otpad na teritoriji grada Pančeva i u naseljenim mestima Starčevo i Dolovo, saopštilo je JKP Higijena Pančevo.

JKP „Higijena“ Pančevo kupilo je pre dve nedelje dva nova vozila sa nadgradnjom za prihvat kućnog otpada koji će radnoj jedinici „Iznošenje otpada“ olakšati dvosmenski rad JKP „Higijena“ Pančevo kupilo je pre dve nedelje dva nova vozila sa nadgradnjom za prihvat kućnog otpada koji će radnoj jedinici „Iznošenje otpada“ olakšati dvosmenski rad JKP Higijena, Pančevo

 

 

JKP „Higijena“ Pančevo kupilo je pre dve nedelje dva nova vozila sa nadgradnjom za prihvat kućnog otpada koji će radnoj jedinici „Iznošenje otpada“ olakšati dvosmenski rad. 

Posle registracije kamiona i njihovog izlaska na teren, direktor JKP „Higijene“ Mišo Marković obišao je radnike radi razmene utisaka.

 

Markovic miso higijena

 

Dopunom voznog parka unapređena je efikasnost rada u svakoj radnoj smeni. Radnici brže obilaze sva stajališta za kontejnere. Ipak, ostaje molba sugrađanima da ne odlažu kabasti otpad – stari nameštaj, šut, granje i drugi baštenski otpad pored kontejnera, kao i užareni pepeo tokom jesenje i zimske sezone, jer je reč o komponentama otpada koje kamioni ne mogu prihvatiti. Osim što to nisu stavke komunalnog otpada koje se prevoze do deponije ovakvim vozilima i koje mogu oštetiti mehanizam, one su i uzročnici nastajanja divljih deponija, kaže direktor JKP Higijena Mišo Marković.

 

IMG 20230914 1213131

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00