četvrtak, 14. septembar 2023.  07:26h
Pročitano 268 puta

Biciklistička vožnja „Daj pedalu raku“ 23. septembra u Pančevu

Biciklistička vožnja „Daj pedalu raku“ biće održana u subotu, 23. septembra u 12 sati i u Pančevu, na Tamiškom keju, u organizaciji Zavoda za javno zdravlje Pančevo i udruženja “Ženski centar Milica”. Početak vožnje biće u 12 sati kod Gradske plaže.

Biciklistička vožnja “Daj pedalu raku” će početi u 12 časova u celom regionu, 23. septembra Biciklistička vožnja “Daj pedalu raku” će početi u 12 časova u celom regionu, 23. septembra Zavod za javno zdravlje Pančevo

 

 

Biciklistička vožnja u isto vreme biće organizovana po deveti put u više od 30 gradova u Srbiji i regionu.

Ova biciklistička vožnja ima za cilj da pruži podršku ženama koje se bore sa rakom dojke, da promoviše važnosti obavljanja redovnih pregleda i samopregleda i da skrene pažnju na značaj upražnjavanja zdravih stilova života, posebno sporta, sa akcentom na biciklizam koji je izuzetno važan kako u prevenciji tako i u rehabilitaciji.

Biciklistička vožnja “Daj pedalu raku” će početi u 12 časova u celom regionu, 23. septembra

Biciklistička vožnja podrške je deo kampanje “Daj pedalu raku” koja se sprovodi uz institucionalno pokroviteljstvo Ministarstva zdravlja Republike Srbije, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i uz podršku IJZS “Dr Milan Jovanović Batut”.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00