utorak, 12. septembar 2023.  14:06h
Pročitano 182 puta

Izabrane najlepše uređene bašte i balkoni Pančeva: Uručivanje nagrada 15. septembra

JKP „Zelenilo“ Pančevo organizovaće proglašenje pobednika u izboru za najlepše uređenu baštu i balkon u Narodnoj bašti u petak, 15. septembra u 12 sati.

Dodelom nagrada i zahvalnica završiće se još jedan, petnaesti, izbor za najlepše uređenu baštu i balkon u Pančevu Dodelom nagrada i zahvalnica završiće se još jedan, petnaesti, izbor za najlepše uređenu baštu i balkon u Pančevu JKP "Zelenilo", Pančevo

 

Dodelom nagrada i zahvalnica završiće se još jedan, petnaesti, izbor za najlepše uređenu baštu i balkon u Pančevu. 

JKP „Zelenilo“ Pančevo već tradicionalno, godinama, organizuje ovaj konkurs sa ciljem da  motiviše sugrađane da budu aktivniji i maštovitiji u uređenju svog životnog postora i okruženja. Nakon roka za prijavljivanje, koji je istekao 11. septembra, članovi komisije su sagledali više od četrdeset pristiglih prijava i fotografija i, po već utvrđenim kriterijumima, rangirali prijavljene Pančevke i Pančevce. 

 

basta 1 min

 

Pobednicima, u svim kategorijama, biće uručeni vaučeri koji mogu biti iskorišćeni u rasadniku JKP „Zelenilo“ za kupovinu sadnog materijala, dok će od fotografija, prikupljenih u procesu prijavljivanja, biti napravljena kolažna izložba bašti i balkona koju će Pančevci imati priliku da, u narednih mesec dana, pogledaju u Narodnoj bašti Pančevo.

 

balkon 1 min

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00