petak, 1. septembar 2023.  09:49h
Pročitano 205 puta

Gradonačelnik Pančeva čestitao prvacima polazak u školu

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović čestitao je danas svim đacima prvacima polazak u školu, a ostalim učenicima srećnu novu školsku godinu.

Na teritoriji grada Pančeva u ovoj školskoj godini ima 51 đak prvak više u odnosu na prošlu. Upisan je 1.171 prvak, 757 u gradskim školama, a 414 učenika kreće u prvi razred u naseljenim mestima. Na teritoriji grada Pančeva u ovoj školskoj godini ima 51 đak prvak više u odnosu na prošlu. Upisan je 1.171 prvak, 757 u gradskim školama, a 414 učenika kreće u prvi razred u naseljenim mestima. Grad Pančevo

 

Ovog jutra prvo zvono zvoni za đake prvake.

Koji je danas praznik, šta ima novo? Krenulo dete da uči slovo! Dragi đaci prvaci, želim vam da s radošću idete u školu, da vam učenje ne predstavlja obavezu, već da uživate dok stičete nova znanja i nove drugare. Želim vam da ponesete lepe uspomene iz đačkog doba. Uz pomoć nastavnika, roditelja i drugara mislim da ćete lako savladati slova i brojeve i zadatke koje budete dobijali, jer je đačko doba najlepše i najbezbrižnije doba. Vaš zadatak je da učite, a naš zadatak je da vam omogućimo i pomognemo da što lakše savladate svaku prepreku i usvajate što lakše nova znanja, kako biste izrasli u obrazovane, zadovoljne, dobre i odgovorne ljude. Bez obrazovanih mladih ljudi nije moguć ni dalji napredak i razvoj našeg grada, zato ćemo nastaviti da podržavamo, ulažemo, razvijamo i da prilagođavamo obrazovni sistem, kako bi vas što bolje pripremili za budućnost. Želim vam srećan polazak u školu i uspešnu školsku godinu, navodi se u čestitki Aleksandra Stevanovića, gradonačelnika Pančeva.

Na teritoriji grada Pančeva u ovoj školskoj godini ima 51 đak prvak više u odnosu na prošlu. Upisan je 1.171 prvak, 757 u gradskim školama, a 414 učenika kreće u prvi razred u naseljenim mestima.

 

pancevo cestitka prvacima

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00