sreda, 30. avgust 2023.  15:35h
Pročitano 786 puta

JKP Zelenilo i ove godine organizuje izbor najlepše uređene bašte i balkona

Na radost mnogih Pančevaca, kao i zaposlenih u JKP Zelenilu, ovo pančevačko preduzeće nastavlja sa petnaestogodišnjom tradicijom i izborom za najlepše uređenu baštu i balkon u Pančevu. 

Zainteresovani građani sa teritorije Grada Pančeva mogu se prijaviti na ovaj konkurs od 1. do 11. septembra tako što će poslati slike svoje bašte ili balkona uz svoje podatke na mejl - komercijala@jkpzelenilo.co.rs ili na viber broj 066/345017 Zainteresovani građani sa teritorije Grada Pančeva mogu se prijaviti na ovaj konkurs od 1. do 11. septembra tako što će poslati slike svoje bašte ili balkona uz svoje podatke na mejl - komercijala@jkpzelenilo.co.rs ili na viber broj 066/345017 JKP "Zelenilo", Pančevo

 

Zainteresovani građani sa teritorije Grada Pančeva, mogu se prijaviti na ovaj konkurs od 1. do 11. septembra tako što će poslati slike svoje bašte ili balkona uz svoje podatke na mejl - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na viber broj 066/345017.

Na osnovu pristiglih prijava i fotografija zainteresovanih za ovo cvetno takmičenje, komisija  JKP “Zelenilo” Pančevo pristupiće rangiranju svih prijavljenih.

Proglašenje pobednika, koje će biti upriličeno ispred Eko paviljona u Narodnoj bašti 15. septembra u podne, pratiće i izložba koju pripremaju zaposleni u “Zelenilu” a koja ima za cilj da, kolažnim prikazom bašti i balkona svih prijavljenih, motiviše i ostale Pančevce da više vode računa o životnom okruženju i zelenilu koje nas okružuje kao i o samom očuvanju životne sredine. 

Ova izložba biće postavljena u prostoru Kafe galerije a svi zainteresovani će dolaskom u Narodnu baštu imati prilike da zavire u šarena dvorišta i cvetne balkone Pančeva.

Kao i ranijih godina, JKP Zelenilo se potrudilo da obezbedi simbolične poklone za sve prijavljene kao i zahvalnice koje će prisutnima uručiti članovi komisije ispred JKP Zelenila. 

Posebno interesovanje svake godine vlada za vaučere koje JKP Zelenilo poklanja pobednicima u obe kategorije. Ove godine biće podeljeno šest vaučera, koje će dobitnici moći da iskoriste za kupovinu sadnog materijala u cvećari ili rasadniku JKP “Zelenilo”. 

Za treće mesto u kategoriji najlepše uređenog balkona namenjen je vaučer u visini od 4.000 dinara, za drugo mesto vrednost vaučera će biti 6.000 dinara, dok će vlasnik najlepšeg balkona dobiti vaučer od 8.000 dinara. 

U kategoriji najlepše bašte, trećeplasirani učesnik ovog cvetnog takmičenja osvojiće vaučer u vrednosti od 6.000 dinara, osvajač drugog mesta dobija vaučer od 8.000 dinara a nosilac epiteta “vlasnik najlepše bašte u Pančevu” dobija vaučer u vrednosti od 10.000 dinara. 

U nadi da će svi dosadašnji rekordi, što se broja prijavljenih tiče, biti premašeni, JKP “Zelenilo” poziva sve one verne učesnike- koji se već godinama prijavljuju na ovo takmičenje, kao i sve one koji do sada nisu imali prilike da se oprobaju u ovakvom nadmetanju, da se, slanjem fotografija nalepših kutaka svojih balkona ili bašta, što pre prijave na ovo već tradicionalno, cvetno takmičenje.

 

ILUSTRACIJA ZA MEDIJE min

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00