petak, 2. jun 2023.  14:12h
Pročitano 585 puta

Vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi 5. juna u Pančevu

U sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije službenici Policijske uprave Pančevo će učestvovati u vanrednoj akciji dobrovoljnog davanja krvi koja je organizovana u ovu svrhu. 

Transfuziomobil, savremeno opremljeno namensko vozilo za prikupljanje krvi na terenu, biće parkirano u ponedeljak, 5. juna u terminu od 9 do 12 sati ispred Policijske uprave Pančevo u ulici Miloša Obrenovića 1 Transfuziomobil, savremeno opremljeno namensko vozilo za prikupljanje krvi na terenu, biće parkirano u ponedeljak, 5. juna u terminu od 9 do 12 sati ispred Policijske uprave Pančevo u ulici Miloša Obrenovića 1 Pančevo MOJKraj

 

Niz manifestacija, kao i akcije dobrovoljnog davanja krvi za cilj imaju približavanje rada policije građankama i građanima. Human gest davanja krvi govori tome u prilog. 

Transfuziomobil, savremeno opremljeno namensko vozilo za prikupljanje krvi na terenu, biće parkirano u ponedeljak, 5. juna u terminu od 9 do 12 sati ispred Policijske uprave Pančevo u ulici Miloša Obrenovića 1.

Ovim putem pozivano i naše sugrađanke i sugrađane da dođu i daju krv i na taj način podrže vanrednu akciju prikupljanja krvi u Pančevu, kako bi pomogli onima koji čekaju našu pruženu ruku, navodi se u pozivu Crvenog krsta Pančevo.

Podršku akciji dobrovoljnog davanja krvi mogu da daju sve zdrave osobe, starosti od 18 do 65 godina. U našoj zemlji muškarci mogu dati krvi svakih 12, a žene svakih 16 nedelja.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00