ponedeljak, 17. april 2023.  09:31h
Pročitano 919 puta

Humanitarna akcija Društva pčelara Pančevo

Društvo pčelara iz Pančeva nastavilo je sa svojim humanitarnim radom. Članovi ovog Društva uručili su donaciju meda korisnicima Doma “Srce u jabuci” i Dnevnom boravku “Neven” u Pančevu.

Po 15kg meda pčelari Pančeva poklonili su ustanovi Dom „Srce u jabuci“ i dnevnom boravku za decu ometenu u razvoju „Neven“ u Pančevu Po 15kg meda pčelari Pančeva poklonili su ustanovi Dom „Srce u jabuci“ i dnevnom boravku za decu ometenu u razvoju „Neven“ u Pančevu Društvo pčelara Pančevo

 

Iako je pčelarima početak sezone već u punom jeku i spremaju se za bagremovu pašu, članovi Društva pčelara Pančevo našli su vremena da posete dve velike ustanove u gradu Pančevu koje brinu o osobama ometenim u razvoju i doniraju med.

Na sastanku Izvršnog odbora odluka je bila da med prikupljen humanitarnom akcijom bude doniran u dve ustanove. Po 15kg meda pčelari Pančeva poklonili su ustanovi Dom „Srce u jabuci“ i dnevnom boravku za decu ometenu u razvoju „Neven“ u Pančevu.

Na ovaj način pokušavamo da skrenemo pažnju i drugim ljudima da postoje i oni koji ništa ne traže, a kojima ipak treba pomoći. Svako onoliko koliko može. Mi pomažemo medom – svojim proizvodima, kaže pčelar Aleksandar Cvejić, predsednik Društva pčelara Pančevo.

Ovu lepu tradiciju pčelari Pančeva praktikuju već dugi niz godina. Sa zadovoljstvom ističu da im je drago kada njihov med završi na trpezi ovih mališana i ljudi i jača njihov imunitet i ulepša im dan.

 

zahvalnica 2023 1

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 116.73 117.43 USD 107.59 108.24 CHF 120.67 121.40 SEK 9.97 10.03