sreda, 22. mart 2023.  15:50h
Pročitano 1201 puta

U Dolovu veličanstvenom priredbom obeležen Dan škole

U velikoj sali Doma kulture u Dolovu sinoć je održana priredba povodom Dana Osnovne škole "Aksentije Maksimović" Dolovo. 

U velikoj sali Doma kulture u Dolovu sinoć je održana priredba povodom Dana Osnovne škole "Aksentije Maksimović" Dolovo U velikoj sali Doma kulture u Dolovu sinoć je održana priredba povodom Dana Osnovne škole "Aksentije Maksimović" Dolovo Dom kulture Dolovo

 

Dolovačka osnovna škola je prošle godine proslavila jubilej - 250 godina školstva u Dolovu, što je inspirisalo organizatore da tema ovogodišnje priredbe bude "Tradicija". 

Kolektiv škole se istinski potrudio da program bude raznovrstan i sadržajan. 

Na početku priredbe, prisutnima se obratila direktorka škole Jasmina Stanković. 

 

dolovo dan skole

 

Nakon obraćanja, predstavila su se najmlađa deca iz vrtićke grupe, a potom i iz zabavišta sa svojim vaspitačicama. 

Nakon ovog bloka, predstavljala su se deca školskog uzrasta. Primetno je da su kostimi u svakoj tački nastupa bili lepo osmišljeni u čijoj kreaciji su učestvovali nastavnici, đaci, ali i njihovi roditelji. 

 

dfans kole dolvovo

 

Sala Doma kulture je bila prepuna, a publika je sa zadovoljstvom pratila koreografije sa muzičkom pratnjom, recitacije i igrokaze. 

U okviru priredbe predstavila su se i deca koja su članovi folklornog ansambla KUD-a "Banatski vez" i orkestra fanfara KUD-a "Glenfor Ambasador". 

 

dan skole proslava publika

 

Pre početka priredbe, podeljen je novi broj školskog časopisa "Svici", koji je takođe sadržajan kao i sama priredba, a koji je plod posvećenog rada kolektiva dolovačke osnovne škole.

Autor:  Pančevo MOJKraj/M. Prvulj
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00