utorak, 31. januar 2023.  07:35h
Pročitano 761 puta

U Pančevu održani sastanci Aktiva direktora osnovnih i srednjih škola

U Pančevu su održani sastanci Aktiva direktora osnovnih i srednjih škola grada Pančeva kojem su prisustvovali predstavnici službe Grada zaduženi za obrazovanje kao i mr Tatjana Božić, članica Gradskog veća za obrazovanje.

U Pančevu su održani sastanci Aktiva direktora osnovnih i srednjih škola grada Pančeva U Pančevu su održani sastanci Aktiva direktora osnovnih i srednjih škola grada Pančeva Grad Pančevo

 

Ona je naglasila da je ova godina specifična, da su predložena sredstva za materijalne troškove škola podložna promenama i biće usklađena sa troškovima škola koja se budu ostvarivala.

Za tekuće održavanje škola iz budžeta grada Pančeva za 2023. godinu opredeljeno je za osnovne škole na teritoriji grada Pančeva i u naseljenim mestima, 15.641.352 dinara. U planu su sledeći radovi: krečenje školskih prostorija i kabineta, nastavak zamene podova u učionicama, rekonstrukcija svlačionica i toaleta, radovi na uređenju dela dvorišta.

Za srednje škole, za tekuće održavanje, odobrena su sredstva budžetom u iznosu od 10.078.500 dinara, a od radova su predviđeni krečenje i hoblovanje parketa u učionicama i sali, sanacija podova i stepeništa, sanacija oštećenih zidova u školi i saniranje mokrih čvorova, kao i krečenje prostorija, farbanje vrata i radijatora.

 

direktori aktiv pancevo

 

Važno je napomenuti da Grad u školama finansira osiguranje, javno-zdravstvenu kontrolu i bezbednost učenika, odnosno obezbeđenje.

Što se tiče vrtića pri školama opredeljena su sredstva u iznosu od 843.200 dinara za projektnu dokumentaciju.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00