utorak, 31. januar 2023.  07:05h
Pročitano 207 puta

Promocija projekta “Kurs tambure” u Domu omladine Pančevo

Promocija projekta "Kurs tambure" biće organizovana u Domu omladine Pančevo, u utorak, 31. januara, sa početkom u 19 časova. 

Tamburaški centar "Tamburatorijum" organizovao je besplatan kurs tambure, namenjen deci i mladima, a časovi su održavani tokom poslednjih mesec dana i trajali su do 28. januara Tamburaški centar "Tamburatorijum" organizovao je besplatan kurs tambure, namenjen deci i mladima, a časovi su održavani tokom poslednjih mesec dana i trajali su do 28. januara Dom omladine Pančevo

 

Tom prilikom biće prikazan postignuti rad Tamburaškog centra “Tamburatorijum”, tamburaši “Tamburatorijuma” iz Pančeva predavaće i odsvirati po nešto i biće prikazani dalji planovi.

Projekat je podržan od strane Grada Pančeva na konkursu za sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa u oblastima omladinskog sektora grada Pančeva za 2022. godinu.

Tamburaški centar "Tamburatorijum" organizovao je besplatan kurs tambure, namenjen deci i mladima, a časovi su održavani tokom poslednjih mesec dana i trajali su do 28. januara. Časovi su trajali po malo više od sat vremena, na njih su dolazili najviše mlađi polaznici, neki samo na jedan ili dva časa, a neki na više.

Časovi su bili namenjeni svima onima koji žele da se upoznaju sa ovim instrumentom i nauče da sviraju, ali i onima kod kojih već postoje određene veštine, ali žele da se usavršavaju. Znanje su im prenosili mladi i muzički obrazovani tamburaši Relja Jarkovački, Marko Štetin i Uroš Čalić.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00