ponedeljak, 25. januar 2016.  18:15h
Pročitano 2605 puta

Održan protest radnika Apoteke

Radnici Apoteke koji od oktobra ne primaju plate protestovali su danas nezadovoljni što Grad Pančevo i aktuelno rukovodstvo Apotekarske ustanove ne preduzimaju ništa da se nagomilani problemi u ovoj Ustanovi reše.

Oko 50 radnika Apotekarske ustanove protestovalo danas zbog neisplaćenih zarada i lošeg stanja u Ustanovi Oko 50 radnika Apotekarske ustanove protestovalo danas zbog neisplaćenih zarada i lošeg stanja u Ustanovi M.S.

Oko 50 radnika pančevačke „Apoteke“ u svojoj protestnoj šetnji obišli su zgradu Suda, PIO Fond i završili je ispred zgrade Gradske uprave.

 

protest radnika apoteke

 

Od radnika koji su danas protestovali saznali smo da je osnovni razlog njihovog okupljanja neisplaćene zarade i stanje u ovoj Ustanovi čije je osnivač Grad. Kako kažu, jedan od poverilaca „Medicom“ iz Šapca pokrenuo postupak prinudne naplate i račun Apotekarske ustanove je blokiran, čime je dovedeno u pitanje dalje funkcionisanje apoteka.

Naredni protest zakazan je za sredu, 27. januar, u 13 časova.

 

3 protest radnika apoteke

 

Protiv bivšeg rukovodstva pančevačke “Apoteke” podnete su krivične prijave koje su za sada bez sudskog epiloga. Dug  “Apoteke” Pančevo trenutno iznosi 750 miliona dinara.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(7 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00