subota, 16. januar 2016.  18:38h
Pročitano 1350 puta

Pančevka na takmičenju u duhovitom besedništvu

Cica Stanić iz Pančeva bila je među učesnicima danas održanog prvog Međunarodnog takmičenja u duhovitom besedništvu, održanom u Beogradu.

Cica Stanić iz Pančeva okušala se u duhovitom besedništvu Cica Stanić iz Pančeva okušala se u duhovitom besedništvu Pančevo.MOJKraj.rs

Domaćin ovog interesantnog događaja bio je Toastmasters Beograd – Klub za komunikaciju i vođstvo, beogradski zdravičari i Toastmasters International.

Osim takmičara iz Srbije, učestvovali su i gosti iz Hrvatske, iz zagrebačkog Toastmasters kluba.

U prvom delu takmičenja učestvovali su članovi toastmasterst klubova zainteresovani za “Blic pitanja”, a nakon toga i oni koji su se prijavili za Duhovite govore.

 

Predsednica kluba Sanja Dodic

 

Redosled učesnika izvučen je žrebom.

U takmičenju u kratkim odgovorima na blic pitanja, u trajanju od minut do dva, odlukom žirija najuspešnija je bila takmičarka Marija Boros iz Zagreba, dok je u duhovitom besedništvu, u kojem je govor trajao između pet i sedam minuta, najbolja bila takmičarka Branka Ćopić iz Beograda.

Prvo Međunarodno takmičenje u duhovitom besedništvu u Beogradu završeno je dodelom nagrada najuspešnijima.

 

publika

 

Za sve prisutne, članove kluba i njihove goste, bila je to prilika da vide i čuju kako da unaprede svoje veštine javnog nastupa i komunikacije.

 

toas

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00