utorak, 4. oktobar 2022.  09:29h
Pročitano 522 puta

Donatorska priredba povodom jubileja škole “Bratstvo Jedinstvo”

Osnovna škola „Bratstvo Jedinstvo” iz Pančeva, s tradicijom dužom od 130 godina, ove godine obeležava 50 godina od preseljenja u sadašnju zgradu u Ulici Šandora Petefija 33–35, koja je te 1972. godine bila novo i moderno zdanje. Tim povodom kolektiv Škole organizovaće donatorsku priredbu u Spomen domu u Vojlovici, u petak, 7. oktobra u 17 sati.

Na priredbi će nastupiti ansambli SKPD „Đetvan”, MKUD „Tamaši Aron”, MKD „Petefi Šandor” Pančevo, Pevačka grupa „Pantlika” i učenici škole Bratstvo Jedinstvo Na priredbi će nastupiti ansambli SKPD „Đetvan”, MKUD „Tamaši Aron”, MKD „Petefi Šandor” Pančevo, Pevačka grupa „Pantlika” i učenici škole Bratstvo Jedinstvo OŠ Bratstvo Jedinstvo

 

Na priredbi će nastupiti ansambli SKPD „Đetvan”, MKUD „Tamaši Aron”, MKD „Petefi Šandor” Pančevo, Pevačka grupa „Pantlika” i učenici ove škole.

Organizatori pozivaju sugrađane da se pridruže i uveličaju ovaj svečani događaj i da, ako su u mogućnosti, svojom donacijom pomognu uređenje škole.

Škola, inače, sa svojim prostranim holom, velikom fiskulturnom salom i zelenim dvorištem ima puno potencijala za dalji razvoj, ali da bi mogla da zakorači ka izvesnijoj budućnosti neophodno je da budu rešena neka prioritetna pitanja.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00