nedelja, 18. septembar 2022.  21:17h
Pročitano 621 puta

Učenici iz Slovenije završili boravak u Pančevu

U Pančevu su od 14. do 18. septembra boravili učenici i nastavnici dve škole iz Slovenije, a jutros su otputovali kući. Trebalo je da svi učestvuju i na manifestaciji “Biciklijada” u Pančevu koja je trebalo da se održi juče, ali je odložena zbog kiše.

Gosti iz Slovenije u svoju zemlju su ušli u majicama koje su zaštitni znak odložene Biciklijade i koje će ih, između ostalog, sećati na boravak u Pančevu Gosti iz Slovenije u svoju zemlju su ušli u majicama koje su zaštitni znak odložene Biciklijade i koje će ih, između ostalog, sećati na boravak u Pančevu OŠ "Olga Petrov", Banatski Brestovac

 

 

Iako je “Biciklijada 04” pomerena za narednu subotu, 24. septembar, gosti iz Slovenije u svoju zemlju su ušli u majicama koje su zaštitni znak odložene Biciklijade i koje će ih, između ostalog, sećati na boravak u Pančevu.

Organizator “Biciklijade” je Rotari klub “Mihajlo Pupin” Pančevo.

U okviru međunarodnog projekta “Putujuća srca – od Srbije do Slovenije” gosti osnovnih škola “Sveti Sava” u Pančevu i “Olga Petrov” u Banatskom Brestovcu od 14. do 18. septembra bili su nastavnici i učenici iz osnovnih škola iz Slovenije – “Videm” iz Ptuja i “Majšperk” iz Majšperka.

 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00