petak, 16. septembar 2022.  15:24h
Pročitano 214 puta

Nagrađene najlepše bašte i balkoni Pančeva

Dodelom nagrada i zahvalnica u parku Narodna bašta, završen je ovogodišnji konkurs za izbor najlepše uređene bašte i balkona u Pančevu. 

JKP „Zelenilo“, tradicionalno, organizuje ovaj cvetni konkurs sa ciljem da motiviše sugrađane da budu aktivniji i maštovitiji u uređenju svog životnog postora, kako bi grad bio lepši i uredniji JKP „Zelenilo“, tradicionalno, organizuje ovaj cvetni konkurs sa ciljem da motiviše sugrađane da budu aktivniji i maštovitiji u uređenju svog životnog postora, kako bi grad bio lepši i uredniji Pančevo MOJKraj

 

JKP „Zelenilo“, tradicionalno, organizuje ovaj cvetni konkurs sa ciljem da motiviše sugrađane da budu aktivniji i maštovitiji u uređenju svog životnog postora, kako bi grad bio lepši i uredniji. 

Nakon roka za prijavljivanje petoro članova komisije sagledalo je pristigle fotografije učesnika i, po već utvrđenim kriterijumima, ocenila prijavljene balkone i bašte Pančevki i Pančevaca.

U lepom ambijentu Eko paviljona Kafe galerije u Narodnoj bašti, podeljeni su pokloni i zahvalnice svim prijavljenim sugrađanima. Nagrade u tri kategorije dobili su oni koji su, po mišljenju komisije, pokazali najveću sklonost ka uređenju vrtnog i balkonskog prostora.

 

1 mesto basta b SMILEVSKI MARIJA

 

Prve tri nagrade u kategoriji za najlepšu baštu:

1. Smilevski Marija

2. Milica Nadrljanski

3. Jovan Ilić

 

1 MESTO BALKON A VIOLETA DAVIDOVIĆ

 

Prve tri nagrade u kategoriji za najlepši balkon:

                   1.Violeta Davidović

                   2. Marija Rađenović 

                   3.Milenka Džambazović 

 

JAVNA ZELENA POVRŠINA

 

Specijalne nagrade:

Uređenje javne zelene površine:

1. Nebojša Lazarević

2. Jelena Markov

3. Vera Prodanović 

Pobednici, u svim kategorijama, dobili su vaučere koje mogu da iskoriste u rasadniku JKP „Zelenilo“ za kupovinu sadnog materijala.

Od fotografija, nastalih pri obilasku svih učesnika, napravljena je kolažna izložba bašti i balkona koju će Pančevci imati priliku da, u narednih mesec dana, pogledaju u Narodnoj bašti.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00