ponedeljak, 12. septembar 2022.  18:38h
Pročitano 272 puta

Proglašenje najlepše bašte i balkona u Pančevu 16. septembra

Dodelom nagrada i zahvalnica, planiranom za petak, 16. septembar u parku Narodna bašta, biće završen još jedan izbor za najlepše uređenu baštu i balkon u Pančevu. 

Od fotografija, prikupljenih u procesu prijavljivanja, biće napravljena kolažna izložba bašti i balkona koju će Pančevci imati priliku da u narednih mesec dana pogledaju u Narodnoj bašti Od fotografija, prikupljenih u procesu prijavljivanja, biće napravljena kolažna izložba bašti i balkona koju će Pančevci imati priliku da u narednih mesec dana pogledaju u Narodnoj bašti JKP Zelenilo

 

JKP „Zelenilo“ Pančevo, već tradicionalno, godinama, organizuje ovaj konkurs sa ciljem da  motiviše sugrađane da budu aktivniji i maštovitiji u uređenju svog životnog postora kako bi grad bio lepši i uredniji. 

Nakon roka za prijavljivanje, koji je istekao 10. septembra, petoro članova komisije sagledaće pristigle fotografije učesnika i, po već utvrđenim kriterijumima, rangiraće prijavljene Pančevke i Pančevce.

 

prijavljenii 2022

 

Pobednicima, u svim kategorijama, biće uručeni vaučeri koji mogu biti iskorišćeni u rasadniku JKP „Zelenilo“ za kupovinu sadnog materijala.

Od fotografija, prikupljenih u procesu prijavljivanja, biće napravljena kolažna izložba bašti i balkona koju će Pančevci imati priliku da u narednih mesec dana pogledaju u Narodnoj bašti.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00