petak, 2. septembar 2022.  11:13h
Pročitano 1178 puta

Dirljiv gest policajaca u Pančevu: Ćerki nastradalog kolege ulepšali rođendan

Policijski službenici Policijske uprave u Pančevu su ćerki kolege koji je nedavno stradao u saobraćajnoj nesreći, ulepšali rođendan. Mala Teodora, ćerka tragično stradalog pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Petra Kostića, 29. avgusta napunila je 6 godina. 

Teodora je napunila šest godina a tatine kolege su joj ulepšale rođendan Teodora je napunila šest godina a tatine kolege su joj ulepšale rođendan MUP/FB stranica

 

Kolege njenog preminulog tate, koji su u stalnom kontaktu sa njenom mamom, saznali su da za rođendan ona želi da dobije električni trotinet i 'jednorog tortu'.

Za kratko vreme oni su se organizovali i uz rotaciju policijskih automobila, pevajući rođendansku pesmu, svratili su do Teodorine kuće i iznenadili je poklonom i pesmom. 

 

dirljiv gest policajaca u pancevu

 

Sa sestrom od tetke Dunjom odmah je podelila radost zbog toga što „policija peva pesmicu“.

„Teodorin osmeh i sreća zbog iznenađenja koje su joj priredile tatine kolege ostaće urezani u srcima svih nas koji ne možemo, a da ne budemo ponosni na velika srca pančevačkih policajaca koji nisu zaboravili Petrovu porodicu i pokazali da su  uvek tu za njih. Biti human, pomagati kad je potrebno, biti podrška u teškim vremenima, biti čovek, to znači biti policajac i biti deo velike porodice Ministarstva unutrašnjih poslova u kojoj brinemo jedni o drugima uz puno ljubavi, poštovanja i razumevanja. Sve ovo dokazali su policajci iz Pančeva“, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova na njihovoj zvaničnoj FB stranici.

 

rodjendan male teodore u pancevu

Autor:  Pančevo MOJKraj/MUP
Ocenite ovaj članak:
(5 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00