ponedeljak, 8. avgust 2022.  10:15h
Pročitano 280 puta

Za saobraćaj zatvoren deo ulice Moše Pijade zbog radova: Autobusi za Beograd idu novim putem

Zbog radova na sanaciji dela ulice Moše Pijade u Pančevu, ulica je, u delu od Trga Mučenika do ulice Dimitrija Tucovića od danas zatvorena za saobraćaj motornih vozila. Raskrsnica Moše Pijade i Dimitrija Tucovića biće otvorena za saobraćaj.

Putnička vozila koja dolaze iz pravca Beograda preusmeravaće se u ulicu Trg Mučenika ili u ulicu Marka Kulića Putnička vozila koja dolaze iz pravca Beograda preusmeravaće se u ulicu Trg Mučenika ili u ulicu Marka Kulića Pančevo MOJKraj

 

Putnička vozila koja dolaze iz pravca Beograda preusmeravaće se u ulicu Trg Mučenika ili u ulicu Marka Kulića.

U cilju smanjenja gužvi, dok traju ovi radovi, u ulici Svetozara Miletića zabranjuje se parkiranje putničkih vozila na posebnim parking mestima na parnoj strani ulice.

Vozila koja idu u pravcu Beograda moći će da se iz ulice Trg Mučenika skrenu levo, prema Beogradu.

 

deo ulice mose pijade zatvoren

 

Vozilima javnog prevoza koja voze do grada Beograda, neće biti dozvoljeno da idu za Beograd preko mosta na Tamišu, nego se preusmeravaju na novi put.

Autobusi koji voze za Beograd će se kretati od autobuske stanice ulicama: Vojvode Radomira Putnika, Vojvode Petra Bojovića, Dositeja Obradovića, Milorada Bate Mihailovića, Žarka Zrenjanina i Beogradski put i na toj trasi će koristiti sva autobuska stajališta.

Van upotrebe će se naći stajališta u Ulici Svetog Save i kod hotela “Tamiš”, dok će se istovremeno koristiti stajališta kod “Snežane”, “Turske glave”, “Donjeg mlina” i kod “Grge”.

Radovi će trajati do 18. avgusta.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00