utorak, 5. januar 2016.  10:19h
Pročitano 1345 puta

CineStar i Pančevo.MOJKraj.rs vas vode u bioskop

Praznici su uobičajeno vreme za darivanje najmilijih, ali će CineStar i Pančevo.MOJKraj.rs darivati čitaoce našeg sajta tokom čitave godine.

Tarantinov film "Podlih osam" počeće da se prikazuje 7. januara Tarantinov film "Podlih osam" počeće da se prikazuje 7. januara Blitz Film & Video Distribucija

Potrebno je da pratite našu Fejsbuk stranicu i neko od vas moći će da pogleda neki od filmova s repertoara CineStar bioskopa u Pančevu.

Prvi film na koji će vas CineStar i Pančevo.MOJKraj.rs voditi je najnoviji film Kventina Tarantina “Podlih osam” koji će se prikazivati od 7. januara u Pančevu.

 

1 film 8 tarantino

Sadržaj filma:

U osmom Tarantinovom filmu možete videti, kao što se i očekuje od dotičnog reditelja, krupne kalibre (po pitanju oružja i glumaca), opake replike, puno prolivene krvi i veliku navalu testosterona! 

Radnja je smeštena desetak godina nakon Građanskog rata i prati dogodovštine Marquisa Warrena (Samuel L. Jackson), bivšeg vojnika Unije i lovca na glave blokiranog snežnom olujom u malom gradiću u Coloradu. U zanimljivoj vožnji se igrom slučaja upoznaje sa Russellovim likom Johnom Ruthom koji prevozi zatvorenicu Daisy (Jennifer Jason Leigh) i još petoro koji će zaokružiti ‘osam’ iz naslova filma. 

Uloge: Samuel L. Jackson, Jennifer Jason Leigh, Kurt Russell

 

Dovoljno je da pratite našu fejsbuk stranu i već za koji dan nekoga od vas vodićemo u bioskop.

Srećno!

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(8 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00