ponedeljak, 1. avgust 2022.  14:07h
Pročitano 143 puta

Zbog nestašice krvi vanredna akcija dobrovoljnog davanja u Pančevu

Zbog povećane potrebe za obezbeđivanjem stabilnih rezervi krvi, Crveni krst Pančevo organizovaće vanrednu akciju prikupljanja krvi u utorak, 2. avgusta u vremenu od 10 do 13 sati.

Transfuziomobil, namensko vozilo za prikupljanje krvi, biće postavljeno na uobičajenom mestu, na uglu Vojvode Radomira Putnika i Vojvode Živojina Mišića, kod Muzičke škole Transfuziomobil, namensko vozilo za prikupljanje krvi, biće postavljeno na uobičajenom mestu, na uglu Vojvode Radomira Putnika i Vojvode Živojina Mišića, kod Muzičke škole Crveni krst Pančevo

 

Transfuziomobil, namensko vozilo za prikupljanje krvi, biće postavljeno na uobičajenom mestu, na uglu Vojvode Radomira Putnika i Vojvode Živojina Mišića, kod Muzičke škole.

Molimo naše sugrađanke i sugrađane da se uključe u humanitarnu akciju prikupljanja krvi kako bi tokom letnjih meseci, kada su dodatno povećane potrebe, obezbedili nedostajuće jedinice krvi. Osobito molimo davaoce krvi A+, B- , O- da se priključe akciji, navodi se u apelu Crvenog krsta Pančevo.

Redovna gradska akcija prikupljanja krvi će se održati u uobičajenom terminu, već u sredu, 3. avgusta u vremenu od 9 do 12 sati u prostorijama Crvenog krsta Pančevo, Žarka Zrenjanina broj 15.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00