utorak, 19. jul 2022.  14:50h
Pročitano 218 puta

„Američke zgrade“ uskoro dobijaju kišnu kanalizaciju

Trenutno je za saobraćaj zatvorena ulica Branka Radičevića u centru Pančeva, u delu do ulice Svetozara Miletića zbog radova u okviru rekonstrukcije dvorišta „Američkih zgrada“. Prema procenama nadležnih, ulica bi ponovo trebalo da bude otvorena za saobraćaj za dvadesetak dana.

Gradska menadžerka Maja Vitman obišla je jutros radove u Ulici Branka Radičevića u delu kod dvorišta Američkih zgrada Gradska menadžerka Maja Vitman obišla je jutros radove u Ulici Branka Radičevića u delu kod dvorišta Američkih zgrada Pančevo MOJKraj

 

Gradska menadžerka Maja Vitman obišla je jutros radove kako bi se upoznala s trenutnim aktivnostima na ovom gradilištu.

Do sada dvorište „Američkih zgrada“ nije imalo kišnu kanalizaciju. Radovi su izvedeni u samom dvorištu. Došli smo sada do faze radova kada je neophodno da se dvorište poveže sa kolektorom, odnosno sa recipijentom koji se nalazi u Ulici Svetozara Miletića. Juče su počeli i radovi na izgradnji kišne kanalizacije. Želim svim građanima da se zahvalim na strpljenju. Očekujem da će radovi biti završeni za dvadesetak dana i nakon toga će ovaj deo ulice ponovo biti otvoren za saobraćaj, rekla je Maja Vitman.

U okviru dosadašnji radova u dvorištu „Američkih zgrada“ rekonstruisane su vodovodna i kanalizaciona mreža, zamenjene dotrajale instalacije javnog osvetljenja, a biće rekonstruisana i ulica Branka Radičevića.

 

Maja Vitman

 

U postupku smo izrade projektnog zadatka za rekonstrukciju ovog dela ulice Branka Radičevića, od Braće Jovanovića do Svetozara Miletića. Predviđena je i druga faza radova koje će se odnositi na Moše Pijade, jer se radovi izvode u drugom delu Ulice Branka Radičevića u Margiti, rekla je Maja Vitman.

Pančevo kao lokalna samouprava može da se pohvali da je trenutno aktivno jedanaest gradilišta od čega su dva u visokogradnji, a ostalo je niskogradnja. 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00