nedelja, 3. jul 2022.  11:50h
Pročitano 498 puta

Moto skup na jezeru u Kačarevu od 15. do 17. jula

Ovogodišnji moto skup koji tradicionalno organizuje Moto klub “Coyote” iz Pančeva biće održan od 15. do 17. jula na jezeru u Kačarevu. Ovogodišnje druženje biće održano pod nazivom “Dani moto kampovanja – 21. Moto skup”.

Na jezeru u Kačarevu biće organizovan bajkerski kamp, šator, šankovi i bina na kojoj će se u petak i subotu organizovati koncerti Na jezeru u Kačarevu biće organizovan bajkerski kamp, šator, šankovi i bina na kojoj će se u petak i subotu organizovati koncerti MC "Coyote"

 

Na jezeru u Kačarevu biće organizovan bajkerski kamp, šator, šankovi i bina na kojoj će se u petak i subotu organizovati koncerti.

Na moto skupu od muzičkih izvođača nastupiće Storm, Plivajući zamajac, Frižidersei, zatim Blues Deliversi i Trouble Heart. Obe večeri koncerti će početi u 20 sati.

Ulaz na moto skup je ove godine besplatan.

I ove godine biće organizovan defile bajkera, s tim što će ovog puta njihova trasa biti duga oko 27 kilomemtara. Krenuće od jezera, pa putem Kačarevo-Banatsko Novo Selo izaći na put prema Pančevu, pa pored Zelene pijace, ulicom Svetog Save i Braće Jovanovića doći do rok kafea “Bajka 013” gde će napraviti pauzu za osveženje. Nakon toga, ulicom Dimitrija Tucovića izaći će iz Pančeva, i nastaviti nazad, put Kačareva.

Prolazak kroz Pančevo očekuje se oko 17 sati.

Na kačarevačkom jezeru biće i bajkerskih igara, koje su deo bajkerskog folklora.

Dolazak prvih bajkera očekuje se već od četvrtka popodne.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00