petak, 1. jul 2022.  12:34h
Pročitano 804 puta

Javna prezentacija urbanističkog projekta nove autobuske stanice u Pančevu

Javna prezentacija urbanističkog projekta nove autobuske stanice u Pančevu počela je danas i trajaće narednih sedam dana.

Uvid u urbanistički projekat može se izvršiti u zgradi Gradske uprave grada Pančeva, Trg Kralja Petra I, br.2-4 u Pančevu, u holu VI sprata, u Sekretarijatu za urbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj Uvid u urbanistički projekat može se izvršiti u zgradi Gradske uprave grada Pančeva, Trg Kralja Petra I, br.2-4 u Pančevu, u holu VI sprata, u Sekretarijatu za urbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj Pančevo MOJKraj

Uvid u urbanistički projekat može se izvršiti u zgradi Gradske uprave grada Pančeva, Trg Kralja Petra I, br.2-4 u Pančevu, u holu VI sprata, u Sekretarijatu za urbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj. 

Informacije i sva obaveštenja o javnoj prezentaciji možete dobiti na telefon 013/353-304, kancelarija 609 i 610, u vremenu od 10 do 13 časova u periodu trajanja javne prezentacije.

Zainteresovana pravna i fizička lica mogu podneti primedbe na Nacrt urbanističkog projekta, za vreme trajanja javne prezentacije, u pisanom obliku, Gradskoj upravi grada Pančeva, Sekretarijatu za urbanizam, građevinske I stambeno-komunalne poslove, putem pisarnice Gradske uprave grada Pančeva, Trg kralja Petra I, br.2-4, Pančevo.

Investitor je Konzorcijum Pančevo 2019 koji čine SAGA TRANS Beograd, TRANS JUG Obrenovac i DUMECO DOO Beograd. Projekat je izradilo JP Urbanizam Pančevo.

Novoprojektovani poslovni kompleks autobuske stanice planiran je da se realizuje u jednoj fazi.

Informacija o lokaciji autobuska stanica pages to jpg 0013

Sa južne strane kompleksa nalazi se javna saobraćajnica – ulica Svetozara Šemića. Sa severne strane se nalazi lokalni put – koji vodi ka železničkoj stanici, a sa zapadne i istočne strane nalaze se susedne parcele. Glavni ulaz u objekat je sa puta - ulica Svetozara Šemića a postoji i pomoćni  izlaz kome se pristupa sa lokalnog puta – ulica Železnička – javna površina.

Kompletna dokumentacija nalazi se i na sajtu Grada Pančeva.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00