ponedeljak, 28. decembar 2015.  16:55h
Pročitano 2476 puta

Svečano otvoren Novogodišnji bazar (FOTO)

Novogodišnji bazar svečano je otvoren danas na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva.

Novogodišnji bazar sa više od 100 izlagača biće otvoreno do 30. decembra Novogodišnji bazar sa više od 100 izlagača biće otvoreno do 30. decembra Pančevo.MOJKraj.rs

Članica Gradskog veća zadužena za privredu, privatno preduzetništvo i investicije Jelena Batinić pozdravila je posetioce i učesnike, poželela im srećne božićne i novogodišnje praznike u ime Grada Pančeva i tom prilikom izjavila da je raduje što po peti put vidi šarenilo i bogatstvo.

Prodajni deo Novogodišnjeg bazara sa velikim brojem izlagača biće otvoren od 11 do 19 sati do 30. decembra, na platou ispred Gradske uprave Pančevo.
Posetioci bazara za to vreme imaće priliku da uživaju i u muzici s razglasa.

Zaista me raduje sve ovo i mogu samo da kažem jednu stvar - sledeće godine kada bude Novogodišnji bazar, potrudićemo se da bude nešto ranije, pred katolički Božić, da upravo sve ovo što vi proizvodite, vredne ruke, mogu biti predmet darivanja za jedan Božić, novogodišnji praznik, drugi Božić, da smo mi, svi složni, zajedno i da ova manufaktura u stvari oplemeni sve nas i podigne nam sistem bar sa veselim bojama, rekla je ona.

 

0 Jelena Batinic

 

Članica Gradskog veća izrazila je zadovoljstvo što žene koje su prethodnih godina bile individualni izlagači ove godine su mlade preduzetnice, čestitala im na hrabrosti i preduzetničkom duhu, poželela da i ostali prate njihov primer i poručila im da iskoriste razne pogodnosti koje će Grad Pančevo omogućiti preduzetnicima u 2016. godini.

 

1a bazar otvaranje

 

Grad Pančevo u saradnji sa JKP "Zelenilo", JKP "Higijena" i Domom omladine Pančevo po peti put organizuje Novogodišnji bazar, koji ove godine traje od 27. do 30. decembra i na kome učestvuje više od 100 izlagača.

 

1b bazar

 

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00