subota, 18. jun 2022.  17:48h
Pročitano 364 puta

"Crne rode" organizovale orijentiring kros u Pančevu

Odred izviđača “Crne rode” iz Pančeva organizovao je danas orijentiring kros u Narodnoj bašti u Pančevu. Osnovna odlika ovog takmičenja je orijentacija na karti i u prirodi. Od učesnika se tražila snalažljivost u orijentaciji na terenu, umešnost u crtanju karte i brzina.

Orijentiring kros u Narodnoj bašti održan je danas od 13 do 15 časova Orijentiring kros u Narodnoj bašti održan je danas od 13 do 15 časova Odred izviđača "Crne rode"

Lejla Purkar, starešina Odreda „Crne rode“ kaže da su u ovom interesantnom takmičenju mogli da učestvuju svi koji su to želeli.

Imali smo lepo druženje u Narodnoj bašti. U okviru orijentiring takmičenja tri člana ekipe trče, pronalaze označene baze – tačke u prirodi koje su ucrtane na karti. Kod svake tačke je prizma gde treba označiti na listiću da ste je pronašli. Pravilnim redosledom, za što kraće vreme. Najbolji su dobili i medalje, kaže Lejla Purkar.

 

orijentiring crne rode

 

Ovo je bila prilika za sve prisutne da nauče veštine koje im mogu biti korisne u svakodnevnom životu, bilo da je reč o orijentaciji, crtanju karte ili nečemu trećem.

Ovo takmičenje bilo je i prilika da se svi oni koji bi voleli da postanu izviđači učlane u pančevački odred „Crne rode”.

 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00