četvrtak, 12. maj 2022.  15:08h
Pročitano 135 puta

Republičko takmičenje učenika cvećarskog smera u Pančevu

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Zajednica škola za obrazovanje učenika sa smetnjama u razvoju i invaliditetom i Grad Pančevo – ŠOSO „Mara Mandić“, organizovali su u Pančevu 22. Republičko takmičenje u znanju i veštinama za područje rada poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane, obrazovni profil cvećar-vrtlar. 

ŠOSO "Mara Mandić" Pančevo domaćin je republičkog takmičenja za profil cvećar-vrtlar ŠOSO "Mara Mandić" Pančevo domaćin je republičkog takmičenja za profil cvećar-vrtlar Grad Pančevo

Tatjana Božić, članica Gradskog veća grada Pančeva zadužena za obrazovanje, prisustvovala je danas svečanom otvaranju 22. Republičkog takmičenja učenika obrazovnog profila cvećar-vrtlar, koje se održava u prostorijama Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Mara Mandić“, koja je ovom prilikom pozdravila sve prisutne u ime grada Pančeva.

 

soso mara mandic2

 

Želim da deci kažem da samim tim što ste se prijavili na takmičenje, već ste pobedili. Mi smo tu da ovo takmičenje podržimo i da vam na kraju takmičenja svima dodelimo nagrade. Zato srećno i radite najbolje što možete, rekla je Božić na otvaranju takmičenja.

Pored učenika ŠOSO „Mara Mandić“, koja je domaćin ovog republičkog takmičenja, učestvuju i učenici iz drugih gradova: Beograda, Umke, Bečeja, Subotice, Zrenjanina i Niša. 

 

soso mara mandic

 

Nakon prijema, svečanog otvaranja takmičenja, izrade testa znanja i praktičnog rada, takmičarima, nastavnicima i svim članovima komisije, biće organizovano druženje i vožnja brodom po Tamišu. 

Prvo mesto je osvojila ŠOSO „Sveti Sava“ iz Umke, drugo mesto ŠOSO „Mara Mandić“ iz Pančeva, a treće mesto škola „Dr Svetomir Bojanin“ iz Subotice.

Autor:  Pančevo MOJKraj/Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00