sreda, 16. decembar 2015.  08:57h
Pročitano 962 puta

U Komori o procesu pristupanja Srbije EU

Regionalna privredna komora Pančevo u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, organizovaće danas skup na temu „Ostvareni rezultati u procesu pristupanja Srbije EU – otvaranje procesa  pregovora i uloga komorskog sistema u evropskim integracijama”.

Skup će početi u 11 sati Skup će početi u 11 sati

Skup će se održati  u 11 časova, u  prostorijama RPK Pančevo, sala na I spratu.

Kako je Evropska komisija nedavno objavila Izveštaj o napretku Srbije u procesu evropskih integracija, Regionalna privredna komora Pančevo, organizovaće prezentaciju, s ciljem da se privredni subjekti upoznaju sa prirodom reformi koje treba da sprovede Srbija kao kandidat, kao i o dosadašnjem napretku u procesu približavanja Evropskoj uniji. 

Poseban deo skupa će biti posvećen Izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja.

U prvom delu će govoriti Gordana Tiodorović, direktor Centra za EU integracije, PKS-a, dok će o izveštaju vezanim za poljoprivredu govoriti Nenad Budimović, sekretar i Tatjana Beuk Pirušić, savetnik u Udruženju za poljoprivredu, prehrambenu industriju, šumarstvo i vodoprivredu Privredne komore Srbije.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00