petak, 4. decembar 2015.  07:54h
Pročitano 1356 puta

Počele prijave za izlagače na Novogodišnjem bazaru

I ove godine u Pančevu će biti organizovana manifestacija “Novogodišnji bazar”, od 27. do 30. decembra, a zainteresovani za učešće mogu se prijaviti do 15. decembra.

Rok za prijavljivanje izlagača na štandovima u okviru Novogodišnjeg bazara je 15. decembar Rok za prijavljivanje izlagača na štandovima u okviru Novogodišnjeg bazara je 15. decembar

Grad Pančevo u saradnji sa JKP "Zelenilo", JKP "Higijena" i Domom omladine i ove godine organizacije Novogodišnji bazar - manifestaciju kojom žele da doprinesu stvaranju prazničnog raspoloženja u susret dočeku Nove 2016. godine. 

Ideja je da se na jednom mestu – na platou ispred Gradske uprave, u tom periodu predstavi veliki broj lokalnih proizvoda i usluga uz zabavne sadržaje za čitavu porodicu, kako bi Pančevke i Pančevci mogli da uživaju u jednom novom, drugačijem konceptu obeležavanja Nove godine, primerenom građanskom duhu Pančeva, a po uzoru na slične sajmove u evropskim gradovima, piše u saopštenju Gradske uprave Pančevo.

Koncept Novogodišnjeg bazara je takav da će on predstavljati mesto na kojem će Pančevci moći da nabave ono što im je potrebno za organizaciju novogodišnje proslave, kupe poklone, ali i da uživaju u zabavnim programima za celu porodicu kao što su program za decu u dvorani "Apolo" 27. decembra u 12 časova ili muzički program sa razglasa, koji će biti organizovan svakog dana za vreme trajanja Bazara od 11 do 19 časova.

Grad Pančevo za sve učesnike Bazara obezbedio je besplatne štandove, koji će biti raspoređeni unutar šatora sa ambijentalnim svetlom i butan grejalicama.

U toku je prijavljivanje izlagača-prodavaca na ovim štandovima, a konkurs, kriterijumi za učešće i formular za prijavu objavljen je na sajtu Grada.

Rok za prijavljivanje je 15. decembar.    

Pravo učešća na Bazaru imaju pravna i fizička lica koja sama proizvode i izrađuju svoje proizvode. 

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(9 glasova)

Komentari  

+3 #1 Ljubica Mihovilovic 04-12-2015 10:16
Moj suprug koji zeli da konkurise,otisao je u SUP za prijavu stana,tamo su mu rekli da je to nepotrebno jer postoji cip na licnoj karti i nisu mu izdali prijavu stana.O cemu se ovde radi?Kako da podnesemo zahtev za tezgu na Novogodisnjem bazaru bez prijave stana?
Odgovori
+1 #2 Pančevo MOJKraj.rs 04-12-2015 10:21
Citat Ljubica Mihovilovic:
Moj suprug koji zeli da konkurise,otisao je u SUP za prijavu stana,tamo su mu rekli da je to nepotrebno jer postoji cip na licnoj karti i nisu mu izdali prijavu stana.O cemu se ovde radi?Kako da podnesemo zahtev za tezgu na Novogodisnjem bazaru bez prijave stana?


Za više informacija o organizaciji ovog događaja, kao i o mogućnostima za učešće, molimo Vas da kontaktirate Gordanu Ćirić, str.saradnika u oblasti turizma u Sekretarijatu za privredu, tel: 065/8662273 imejl: , Mariju Komanov, koordinatorku Kancelarije za mlade, tel: 064/866-24-15, imejl: ili Nevenku Kljajić iz Sekretarijata za javne službe i socijalna pitanja, tel: 065/866-25-46, imejl: .
Hvala što pratite MOJKraj.rs
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00