sreda, 12. januar 2022.  13:38h
Pročitano 579 puta

MZ Mladost apeluje na građane da savesno parkiraju vozila kako bi Zimska služba mogla da očisti ulice od snega

U Pančevu je u toku čišćenje snega iz svih ulica, a na red su došle i ulice drugog prioriteta. S obzirom da su ulice drugog prioriteta uglavnom male, često jednosmerne ili slepe ulice veoma je čest slučaj da se u njima vozila parkiraju s obe strane ulice.

Saša Sibić, predsednik MZ Mladost čistio je sneg zajedno sa ostalim članovima Saša Sibić, predsednik MZ Mladost čistio je sneg zajedno sa ostalim članovima MZ Mladost

Apelujemo na sugrađane da vode računa kako parkiraju vozila i da nam pomognu da sve ulice u naselju budu očišćene od snega tako što će privremeno ukloniti vozila sa mesta na kojima su parkirana ili tako što će ih savesno parkirati samo sa jedne strane ulice. To je važno kako bi specijalna vozila za čišćenje snega mogla da uđu i u te manje ulice, a da ne oštete druga vozila. Obećali smo da ćemo u svakoj prilici pružiti visok kvalitet života u našem naselju i u tom smislu želimo i da sneg očistimo iz svake ulice, bez obzira koliko mala bila, rekao je Saša Sibić, predsednik MZ Mladost.

Jovana Ćirić Stevanović živi u naselju Misa i kaže da je prijatno iznenađena ovom akcijom.

Za 13 godina koliko živim u Mačvanskoj ulici ovo je prvi put da je grtalica ušla u ovaj kraj. Neverovatno. Fantastično. Nisam mogla da verujem i baš sam oduševljena, kaže Jovana Ćirić Stevanović.

Projektom javno-privatnog partnerstva u Pančevu, osim rekonstrukcije i izgradnje puteva, predviđeno je i zimsko održavanje puteva, što između ostalog podrazumeva i čišćenje svih ulica od snega.

Članovi MO SNS Mladost 2 organizovali su se kako bi očistili sinoć očistili sneg oko MZ Mladost, vrtića "Petar Pan", OŠ "Sveti Sava", bankomata Poštanske štedionice, pešačke staze i autobuska stajališta u naselju. Ostale ulice moraju biti očišćene specijalnim vozilima i zato iz MZ Mladost još jednom apeluju na sugrađane da imaju razumevanja i pomognu tako što će pravilno parkirati vozila.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00