ponedeljak, 10. januar 2022.  08:10h
Pročitano 263 puta

Od danas onlajn nastava za srednjoškolce

Prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić, rekao je da je Tim za škole, na sastanku održanom 5. januara 2022. godine doneo odluku da se od ponedeljka, 10. januara nastava u svim srednjim školama na teritoriji AP Vojvodina organizuje po trećem modelu, odnosno onlajn, navodi se u saopštenju.

Nastava u gimnaziji i ostalim srednjim školama od danas se sprovodi onlajn Nastava u gimnaziji i ostalim srednjim školama od danas se sprovodi onlajn Pančevo MOJKraj/arhiva

Prioritet, kao i do sada, je da sačuvamo zdravlje i bezbednost svih u obrazovnom sistemu. Tim za škole doneo je odluku da srednjoškolci u AP Vojvodina, od ponedeljka 10. januara, kada za njih počinje drugo polugodište, nastavu prate na daljinu, odnosno po trećem modelu organizacije obrazovno-vaspitnog rada, istakao je Ružić.

On je naveo, da će Tim za škole i dalje budno pratiti situaciju i da je sledeća sednica Tima za škole zakazana za 13. januar.

Za učenike srednjih škola u Vojvodini, drugo polugodište počeće 10. januara, za osnovce 17. januara, dok će, prema Kalendaru obrazovno-vaspitnog rada, za ostale učenike drugo polugodište početi 24. januara.

Autor:  Vojvodina uživo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00