četvrtak, 30. decembar 2021.  15:04h
Pročitano 342 puta

Biciklima nagrađeni učesnici u kvizu “Saobraćajni znalci”

Tradicionalno Grad Pančevo dodeljuje bicikle učenicima osnovnih škola koji su ostvarili dobre rezultate u poznavanju saobraćaja. Ove godine četiri pančevačke škole učestvovale su u kvizu “Saobraćajni znalci” i svi članovi ekipa dobili su po bicikl.

Bicikli učesnicima kviza Saobraćajni znalci uručeni su danas u holu Gradske uprave Pančevo Bicikli učesnicima kviza Saobraćajni znalci uručeni su danas u holu Gradske uprave Pančevo Pančevo MOJKraj

U pitanju su učenici osnovnih škola “Stevica Jovanović”, koja je pobednik kviza i učesnik finala u Beogradu, zatim “Miroslav Antić”, “Jovan Jovanović Zmaj” i “Dositej Obradović” iz Omoljice. Ove godine podeljeno je 20 bicikala đacima koji su bili članovi ekipa svojih škola u ovom kvizu.

Predrag Živković, član Gradskog veća grada Pančeva, zadužen za saobraćaj i komunalnu delatnost i predsednik Gradskog komiteta za bezbednost saobraćaja, pozdravio je učenike i njihove nastavnike, čestitao im je na ostvarenom uspehu i uručio bicikle.

 

268864001 1035641750620756 5164838359290622661 n

 

U pitanju je poslednja akcija za ovu godinu gradskog Komiteta za bezbednost saobraćaja. U toku prošlog meseca organizovali smo kviz pod nazivom “Saobraćajni znalci” gde su učestvovala deca iz četiri naše osnovne škole. U pitanju su stariji osnovci, deca od petog do osmog razreda. Saobraćajni kviz dosta podseća na društvenu igru “Ne ljuti se čoveče”, primeren njihovom uzrastu. Doneli smo odluku da svim učesnicima podelimo bicikle. Na taj način smo hteli da pokažemo da pre svega želimo da nagradimo uloženi trud u obrazovanje kod svih učesnika ovog kviza i da njihove drugare, buduće učesnike ili ovog ili kviza sličnog formata, motivišemo da još više uče, kako bi i oni bili nagrađeni sledeće godine. Ove godine podelili smo 20 bicikala, nešto više nego što smo inače delili prethodnh godina. Bilo je toliko raspoloživih sredstava i zato je doneta odluka da svi oni koji su učestvovali budu nagrađeni, a takođe je to i novogodišnji poklon za njih, rekao je Predrag Živković, član Gradskog veća.

On je najavio da će Grad Pančevo i naredne godine nastaviti sa ovakvim akcijama kojima se utiče na povećanje bezbednosti u saobraćaju, pre svega dece i mladih.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00