subota, 21. novembar 2015.  18:09h
Pročitano 1168 puta

Radio K-013 testira mobilnu aplikaciju

Sajt K-013.com pokrenuo je prvu pančevačku mobilnu aplikaciju. 

Prva pančevačka mobilna aplikacija uskoro na GooglePlay i Apple Store Prva pančevačka mobilna aplikacija uskoro na GooglePlay i Apple Store K-013

Najave dešavanja u gradu, pregled kratkih vesti, sportske informacije, vremenska prognoza, top lista, k-013 kanali youtube, facebook, instagram... je od sada svima dostupno 24h i na mobilnim telefonima. 

Ova aplikacija daje mogućnost svim Pančevcima da imaju uvek aktuelne informacije o dešavanjima u gradu, od servisnih preko kulturnih do sportskih informacija.

Interfejs i navigacija su laki za korišćenje. Program radija K-013 je moguće slušati i preko mobilne aplikacije.  U saradnji sa portalom „Pančevo Mojkraj“ svi korisnici aplikacije su u prilici da prate vesti iz svih oblasti, rekao je Marko Dimitrijević, vlasnik sajta K-013.com

Ono što čini ovu aplikaciju dodatno zanimljivom je i nagradna igra preko koje mogu osvojiti interesantne nagrade.

Hteli smo da budemo jedinstveni i osmislili smo neku vrstu nagradne igre gde se jednom dnevno može učestvovati po „greb greb“ sistemu. Korisnik upiše dnevni nagradni kod i nakon toga pređe preko površine ispod koje se nalazi informacija da li je osvojio ili ne. Neke od nagrada su recimo vaučeri za dnevne treninge, besplatna pića u kafićima, diskovi i još mnogo toga, istakao je Dimitrijević.

Aplikacija je predviđena za Android i Iphone i u prvoj fazi se može preuzeti skeniranjem QR koda koji se nalazi na početnoj strani sajta www.k-013.com, a uskoro će biti dostupna i preko Google Play store i AppleStore.

 

Autor:  M.Dimitrijević
Ocenite ovaj članak:
(7 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00