četvrtak, 19. novembar 2015.  17:48h
Pročitano 1329 puta

Cvjetićanin najbolji policajac u oktobru

Priznanje "Policajac meseca" za ostvarene rezultate u oktobru pripalo je policajcu Draganu Cvjetićaninu, a nagradu mu je danas uručio gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov.

Priznanje "Policajac meseca" za ostvarene rezultate u oktobru pripalo je policajcu Draganu Cvjetićaninu Priznanje "Policajac meseca" za ostvarene rezultate u oktobru pripalo je policajcu Draganu Cvjetićaninu Pančevo.MOJKraj.rs

Dodeljujući plaketu, gradonačelnik je čestitao policajcu Draganu Cvjetićaninu, koji je u oktobru iskazao izuzetno zalaganje, stručnost i profesionalnost u obavljanju posla i svojim radom doprineo jačanju bezbednosti građana Pančeva, a prethodnog meseca dokazao se u rasvetljavanju krivičnih dela teške krađe i krađe na području PU Pančevo. 

Ovom prilikom, načelnik Južnobanatskog okruga dr Zoran Tasić dodelio je nagradu "Policajac meseca" za Južnobanatski okrug policajcu Draganu Lacmanoviću.

Gradonačelnik je izrazio zahvalnost, pre svega kao građanin Pančeva, a onda i kao gradonačelnik, prema onima koji se u Policijskoj upravi Pančevo svakodnevno zalažu za očuvanje javnog reda i mira.

Nagrađeni policajac Cvjetićanin ukazao je na značaj tima, jer iako svaki pojedinac, svaki njegov član, svojim zalaganjem doprinosi boljitku Pančeva, timski rad i zajedništvo su ti koji su najviše zaslužni za očuvanje bezbednosti i sigurnosti građana Pančeva.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00