utorak, 17. novembar 2015.  21:02h
Pročitano 1238 puta

Održan sastanak Radne grupe za izradu akcionog plana za rodnu ravnopravnost (FOTO)

Na današnjem sastanku Radne grupe za izradu nacrta akcionog plana grada Pančeva za unapređenje položaja žena i rodne ravnopravnosti, održanom u Gradskoj upravi, razmatrani su predlozi pristigli od građana tokom trajanja javne rasprave.

Radna grupa za izradu nacrta akcionog plana grada Pančeva za unapređenje položaja žena i rodne ravnopravnosti završila je tekst ovog dokumenta Radna grupa za izradu nacrta akcionog plana grada Pančeva za unapređenje položaja žena i rodne ravnopravnosti završila je tekst ovog dokumenta Pančevo.MOJKraj.rs

Nakon što su neki od predloga uvršteni u ovaj document, tekst Nacrta akcionog plana grada Pančeva za unapređenje položaja žena i rodne ravnopravnosti za period 2016 - 2018. godine je usvojen.

Nakon ovog sastanka, Nacrt ovog dokumenta upućuje se Gradskom veću na odlučivanje, a konačnu odluku daće odbornici Skupštine grada na jednoj od narednih sednica.

Na izradi Nacrta Akcionog plana grada Pančeva za poboljšanje položaja žena i rodne ravnopravnosti radile su predstavnice Ženske mirovne grupe (ŽMIG) u saradnji sa Savetom za rodnu ravnopravnost Skupštine grada Pančeva, u okviru projekta podržanog od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova "Put ka rodnoj ravnopravnosti u gradu Pančevu".

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(5 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00