nedelja, 8. novembar 2015.  07:20h
Pročitano 1065 puta

Danas je Dan grada Pančeva

Danas, na Dan grada Pančeva, kao i svakog 8. novembra, biće održana svečana sednica Skupštine grada na kojoj će biti uručene Novembarske nagrade ovogodišnjim dobitnicima.

Prema odluci Komisije ovogodišnji dobitnici su učiteljica Branka Davidović i Gimnazija “Uroš Predić”, iz oblasti obrazovanja i doktor Dušan Stojić, iz oblasti zdravstva.

Dobitnicima će nagradu uručiti gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov na svečanoj sednici povodom Dana grada, 8. novembra, koja će početi u 12 sati u Kulturnom centru.

U okviru obeležavanja Dana grada Pančeva programom za danas predviđeni su i polaganje venaca, u 9.30 časova na starom pravoslavnom groblju kod spomenika postradalima u Prvom svetskom ratu. Venac će u ime grada Pančeva sutra položiti predsednik Skupštine grada Pančeva Tigran Kiš. 

Tradicionalni turnir u malom fudbalu, biće održan u 11.30 u Hali sportova na Strelištu.

Program kojim se završava obeležavanje Dana grada Pančeva, biće završen Danom za glasanje u okviru projekta "Participativno budžetiranje" u ponedeljak, 9. novembar u 12 časova, u Gradskom uslužnom centru, saopšteno je iz Gradske uprave Pančevo.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00