subota, 7. novembar 2015.  20:45h
Pročitano 1351 puta

“Refugee Aid Serbia” traži volontere u Miksalištu

“Refugee Aid Serbia” poziva sve zainteresovane građanke i građane da volontiraju u Miksalištu, u Beogradu, i na taj način pomognu izbeglicama sa Bliskog istoka.

“Refugee Aid Serbia” predstavlja skup organizacija i pojedinki i pojedinaca koji su se okupili sa jednim ciljem - da pomognu izbeglice sa Bliskog Istoka i iz Afrike. 

Zbog sve teže situacije na pograničnim prelazima Srbije veliki broj volonterki i volontera iz ovog centra je prešao na lokacije gde je povećana koncentracija izbeglica. 

Aleksandra Đurđev, koordinatorka centra Miksalište kaže da se trenutno najveći broj ljudi nalazi na granicama sa Makedonijom i Hrvatskom. 

Iako sve manje izbeglica prolazi kroz Beograd, posla u našem centru ima sve više. Kako smo postali jedan od glavnih distributivnih centara u Srbiji, zbog nedovoljnog broja ljudstva, nismo u mogućnosti da pravovremeno i kvalitetno distribuiramo potrebne donacije na kritične lokacije. Neophodno je da obezbedimo dovoljan broj volonterki i volontera kako bismo bili što efikasniji. Pomoć nam je potrebna u distributivnom centru Miksalište, Mostarska 5, i to prevashodno na poslovima sortiranja garderobe, kaže Aleksandra Đurđev.

Radno vreme centra je od 10 do 16 sati, a smene za volonterke i volontere podeljene su od 9.30 do 13 sati i od 13 do 16.30 sati.

Svi zainteresovani volonteri i volonterke mogu da se prijave putem linka na ovoj adresi. 

O "Refugee Aid Serbia" više informacija možete naći i na njihovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00