nedelja, 1. novembar 2015.  13:53h
Pročitano 1345 puta

Obaveštenje za najbolje studentkinje i studente Pančeva

Kancelarija za mlade grada Pančeva u saradnji sa Regionalnim centrom za talente "Mihajlo Pupin", obaveštava studente i studentkinje da do 6. novembra traje prikupljanje podataka za bazu podataka najboljih studenata i studentkinja.

Rok za dostavu podataka je 6. novembar Rok za dostavu podataka je 6. novembar

Obaveštenje se odnosi na studentkinje i studente koji su u 2014/15. bili na završnoj godini studija, u četvorogodišnjem i dužem trajanju studija (drugi stepen studija po Bolonjskom sistemu školovanja) na fakultetima čiji je osnivač Republika Srbija.

Oni bi trebalo da su državljani Republike Srbije ili imaju status izbeglice ili raseljenog lica, da imaju prebivalište na teritoriji grada Pančeva, odnosno boravište za lica koja imaju status izbeglog ili raseljenog lica, da su prvi put upisali završnu godinu studija u školskoj 2014/15. godini, da imaju prosečnu ocenu tokom svih godina studiranja najmanje 9,00 i da nisu ostvarili pravo na stipendiju putem Konkursa za dodelu stipendija izuzetno nadarenim studentima sa teritorije grada Pančeva, za školsku 2014/15. godinu, koji je raspisao grad Pančevo.

Ovo formiranje evidencije započeto je sa ciljem sagledavanja mogućnosti za dodelu nagrada najboljim studentima i studentkinjama grada Pančeva. 

Potrebno je da se studenti i studentkinje koji ispunjavaju navedene uslove jave putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 6. novembra, piše u pozivu Kancelarije za mlade.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00