petak, 30. oktobar 2015.  07:26h
Pročitano 909 puta

“Banatske vile” uručile korisnicima ortopedska pomagala

Zahvaljujući humanosti ljudi, do Udruženja gerontodomaćica “Banatske vile” stigla je humanitarna pomoć u vidu nekoliko ortopedskih pomagala.

Аktivistkinje Udruženja “Banatske vile”  dobijena ortopeska pomagala juče su uručile najugroženijim korisnicima kojima su ona bila neophodna Аktivistkinje Udruženja “Banatske vile” dobijena ortopeska pomagala juče su uručile najugroženijim korisnicima kojima su ona bila neophodna Ilustracija

Donator је izraziо želju da ostanе anonimаn, a aktivistkinje Udruženja gerontodomaćica “Banatske vile” odlučile su da dobijena ortopeska pomagala uruče najugroženijim korisnicima kojima su ona neophodna.

Do nas je stigla humanost običnih ljudi, u vidu ortopedskih pomagala. Juče smo ih uručili onima kojima je to najpotrebnije. Pokušajte razumeti da snosimo moralnu odgovornost za kvalitet života onih koji su nas podigli od rođenja kada ostare i budu nemoćni da se o sebi brinu. Sa naše strane to bi bila izdaja samih sebe. Apelujem, iako je teško, da budemo ljudi. Primer dobrote je i jedan građanin sa Vidikovca koji je udruženju Banatke vile donirao određena ortopedska pomagala koja su prosleđena tamo gde je najpotrebnije. Veliko hvala, izjavila je Jelena Milošević, predsednica Udruženja gerontodomaćica “Banatske vile” iz Banatskog Brestovca.

Ortopedska pomagala juče su uručena jednoj korisnici u Jabuci i jednom korisniku u Banatskom Brestovcu.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00