petak, 23. oktobar 2015.  09:34h
Pročitano 1123 puta

Seminar: Prevencija zloupotrebe psihoaktivnih supstanci

Crveni krst Pančevo organizovaće seminar za nove vršnjačke edukatore u programu prevencije zloupotrebe psihoaktivnih supstanci u trajanju od dva dana, 30. i 31. oktobra 2015. godine.

Prijave do 27. oktobra Prijave do 27. oktobra Crveni krst Pančevo

Seminar će obuhvatiti dve teme, prevenciju zloupotrebe narkotika i alkoholizma kod mladih, koje su deo programa prevencije bolesti zavisnosti.

Namenjen je srednjoškolcima i srednjoškolkama na teritoriji grada Pančeva, uzrasta od 15 do 18 godina, zainteresovanim da nakon stečenog znanja na seminaru učestvuju u aktivnostima Crvenog krsta putem vršnjačkih edukacija u osnovnim i srednjim školama u Pančevu, kao i na godišnjim akcijama obeležavanja važnih datuma na temu prevencije ovih zavisnosti, na seminarima i skupovima o ovim temama i slično.

Seminar će se održati u prostorijama Crvenog krsta Pančevo, Žarka Zrenjanina 15 u petak, 30. i subotu, 31. oktobra.

Zainteresovani/e srednjoškolci/ke se mogu prijaviti do utorka 27. oktobra slanjem osnovnih podataka (Ime i prezime, srednja škola, godina rođenja, kontakt imejl i broj telefona) na imejl adresu - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili prijavom kod saradnika Crvenog krsta u svojoj školi.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00