petak, 23. oktobar 2015.  08:59h
Pročitano 943 puta

Komora: Novi propisi u oblasti upravljanja otpadom

Predstavljanje predloženog rešenja “Nove zakonske regulative u Republici Srbiji u oblasti upravljanja otpadom, kao osnov za ulazak u Evropsku uniju” biće organizovano danas u 12 sati u Privrednoj komori u Pančevu.

Predavanje će početi u 12 sati u Privrednoj komori u Pančevu Predavanje će početi u 12 sati u Privrednoj komori u Pančevu Pančevo.MOJKraj.rs

Skup organizuje Regionalna privredna komora Pančevo u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije.

Predavač će biti Radmila Šerović, načelnica Odeljenja za upravljanje otpadom Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije.

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom je završena u julu; dobijen je veliki broj primedaba koji je razmotren od strane stručnjaka u Ministarstvu i zaposlenih koji rade na poslovima u ovoj oblasti i sagledana mogućnost njihovog integrisanja u tekst Nacrta zakona, a u cilju unapređenja zakonskih rešenja, navodi se u pozivu.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00