sreda, 21. oktobar 2015.  07:28h
Pročitano 832 puta

Odbornici danas o rebalansu budžeta Pančeva

Odbornici Skupštine Grada Pančeva na današnjem zasedanju razmatraće veći broj tačaka dnevnog reda, a očekuje se da će centralna tema biti rebalans budžeta i raspodela više od 150 miliona dinara prihoda.

Sednica Skupštine počeće u 10 sati, a odbornici će razmatrati i rebalans budžeta Sednica Skupštine počeće u 10 sati, a odbornici će razmatrati i rebalans budžeta Pančevo.MOJKraj.rs

Na sednici koja bi trebalo da počne u 10 sati na dnevnom redu je i predlog Odluke o dopunama i izmenama budžeta za 2015. godinu. Odbornici bi trebalo da daju saglasnost na predloženu raspodelu više od 150 miliona dinara, kako u Veću kažu, neplaniranih ali ostvarenih prihoda tokom godine.

Ukoliko odbornici usvoje rebalans onako kako su ga predložili članovi Gradskog veća, odbornici će razmatrati i izmene planova i programa rada javnih i javno-komunalnih preduzeća koja su vezana za ovaj rebalans.

Nakon izlaska iz vlasti Demokratske stranke i ostavki njihovih članova na mesta u Nadzornim odborima ustanova i preduzeća u gradu, odbornici će danas imenovati nove članove na te funkcije.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00