ponedeljak, 11. januar 2021.  16:43h
Pročitano 255 puta

Vladike Nikanor i Stefan obišli radove na izgradnji Hrama Svetog Ilije u Jabuci

Na poziv lokalnog sveštenstva, vladika Banatski Nikanor, zatim starešina Hrama Svetog Save vladika Stefan i v.d. direktora Uprave za saradnju sa crkvama i verskim zajednicama Vladimir Roganović bili su danas u Jabuci. 

Posle obilaska radova na izgradnji hrama u Jabuci u Mesnoj zajednici organizovan je sastanak Posle obilaska radova na izgradnji hrama u Jabuci u Mesnoj zajednici organizovan je sastanak MZ Jabuka

 

Narodni poslanik SNS Marko Mladenović i predsednik MZ Jabuka Slobodan Ilić obišli su sa predstavnicima Srpske pravoslavne crkve radove na izgradnji hrama Hrama Svetog Ilije u Jabuci.

Mi smo na poziv starešina Hrama Svetog Ilije, koji su bili domaćini vladikama Nikanoru i vladiki Stefanu, obišli radove na izgradnji ovog verskog objekta. Njegova izgradnja se finansira sredstvima meštana i jednim delom iz sredstava lokalne samouprave. Nadam se da će radovi na izgradnji hrama biti završeni u najkraćem mogućem roku, rekao je narodni poslanik SNS Marko Mladenović.

Posle obilaska radova organizovan je prijem u mesnoj zajednici gde je razgovarano o unapređenju međusobne saradnje koja je i do sada bila na visokom nivou.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00