petak, 27. novembar 2020.  19:13h
Pročitano 757 puta

U toku asfaltiranje više ulica u različitim naseljima u Pančevu

U Pančevu je i ovih dana u toku asfaltiranje više ulica u različitim naseljima, kako je i predviđeno projektom javno-privatnog partnerstva u oblasti održavanja javnih puteva. Trenutno se asfaltiraju ulice u naseljima Misa, Tesla i Kotež.

Asfaltiranje u naselju Misa Asfaltiranje u naselju Misa MZ Mladost

Gradska menadžerka Maja Vitman obišla je danas radove kako bi se uverila da se odvijaju planiranom dinamikom.

Pored Hercegovačke ulice u naselju Misa radovi se izvode i u Makedonskoj, Zlatiborskoj, Bokokotorskoj, u dva proseka Sremske ulice i u Šarplaninskoj. Radovi se izvode i u naselju Tesla. U pitanju su dve pešačke staze u ulicama Kneza Mihajla Obrenovića i Milana Obrenovića, kaže Maja Vitman.

 

radovi na tesli 1

 

Radovi se izvode i u naselju Kotež. 

U pitanju je pešačka staza u Novosadskoj ulici koja je bila u katastrofalnom stanju, urađena od betonskih ploča koje su bile prilično devastirane i nisu bile bezbedne za građane, izjavila je Maja Vitman, gradska menadžerka.

U Gornjem Gradu završeni su radovi na uređenju ulica Ive Kurjačkog, Jove Maksina i Tanaska Rajića. Gradska menadžerka Maja Vitman kaže da su ovi radovi od velikog značaja za sve sugrađane, a posebno za one koji su dobili asfalt ispred svojih kuća.

Zahvaljujem se svim našim građanima na poverenju i na strpljenju što su sačekali ove radove. Želim da im poručim da ćemo u toku naredne godine da nastavimo sa radovima na redovnom i tekućem održavanju i da ćemo se truditi da sve ulice i pešačke staze u gradu budu rekonstruisane, izjavila je Maja Vitman nakon obilaska radova.

Za samo dva meseca urađeno je mnogo toga u Pančevu. Nove, asfaltirane ulice, sada imaju stanovnici u naseljima Misa, Tesla, Kotež i Gornji grad, a nastavak uređenja i drugih ulica na teritoriji celog Pančeva sledi već s prvim lepim danima u narednoj godini.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00