nedelja, 11. oktobar 2015.  18:17h
Pročitano 1528 puta

Gradonačelnik čestitao Borkoviću na postignutom uspehu

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov čestitao je automobilisti Dušanu Borkoviću na postignutom uspehu i pozvao Pančevce da dođu u utorak, 13. oktobra, u 18 časova na plato ispred Gradske uprave da dočekamo zajedno šampiona.

Gradonačelnik Pančeva čestitao Borkoviću na uspehu i pozvao Pančevce na svečani doček šampiona Gradonačelnik Pančeva čestitao Borkoviću na uspehu i pozvao Pančevce na svečani doček šampiona Grad Pančevo

U čestitki gradonačelnika piše: Želim u ime građana Pančeva i u svoje lično ime da čestitam našem sugrađaninu Dušanu Borkoviću, uspeh koji je postigao,najveći u svojoj karijeri, prvo mesto na šampionatu Evrope u automobilizmu.

Ovo je još jedna evropska titula koju naši sportisti, Pančevci, donose u Srbiju, odnosno u naš grad. Siguran sam da će Duca nastaviti sa uspesima koje postiže iz godine u godinu, s ponosom predstavljajući naš grad i Srbiju. Radeći na svojoj karijeri, pokazao si još jednom da Pančevo vredi i da je nedvosmisleno sportski grad, piše u čestitci gradonačelnika.

On je u čestitki još jednom pozvao sve Pančevce na doček Dušana Borkovića, koji će Grad Pančevo organizovati u utorak, 13. oktobra u 18 časova na platou ispred Gradske uprave.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00