sreda, 7. oktobar 2015.  18:35h
Pročitano 1458 puta

Pri kraju izrada Akcionog plana grada Pančeva za poboljšanje položaja žena (FOTO)

U Gradskoj upravi je danas održan sastanak Radne grupe za izradu Akcionog plana grada Pančeva za poboljšanje položaja žena i rodne ravnopravnosti, na kojem su članovi ove radne grupe razmatrali nacrt Lokalnog akcionog plana za period od 2016. do 2018. godine.

Sastanak radne grupe za donošenje Akcionog plana za unapređenje položaja žena i rodne ravnopravnosti Sastanak radne grupe za donošenje Akcionog plana za unapređenje položaja žena i rodne ravnopravnosti Pančevo.MOJKraj.rs

Ponuđeni nacrt ovog dokumenta sadrži tri strateške oblasti: javne politike, bezbednost i lični i profesionalni razvoj žena, a u okviru svake od njih jasno definisane ciljeve i načine kako da se do njih stigne.

Izrada ovog dokumenta je u završnoj fazi i nakon primedbi i izmena nacrta sa današnjeg sastanka radne grupe, on će se sledeće nedelje naći i na sajtu Grada Pančeva kako bi i ostali zainteresovani u Pančevu mogli da ga pročitaju i daju svoje sugestije i predloge za njegovo poboljšanje. Ukoliko sve bude prema očekivanjima Saveta za rodnu ravnopravnost, odbornici Skupštine grada trebalo bi da ovaj dokument usvoje do kraja godine.

Na izradi Nacrta Akcionog plana grada Pančeva za poboljšanje položaja žena i rodne ravnopravnosti radile su predstavnice Ženske mirovne grupe u saradnji sa Savetom za rodnu ravnopravnost Skupštine grada Pančeva, u okviru projekta podržanog od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00